Terminsstart

Hej alla Stenungsunds Taekwon-Do klubbmedlemmar!

Nu är vilan slut så det är dags att börja träna.

Men innan vi börjar träningen på riktigt så ska vi ha två pass där vi kommer att förbereda oss för Stenungsunds Arenas invigning den 25/8 klockan 10.00.

Dessa pass kör vi måndag den 20/8 och onsdag den 22/8. Det är träning som vanligt, dvs barnträning 18.00-19.20 och vuxenträning 19.30-21.00, men utan några nya elever. På invigningen är alla elever välkomna, både vuxna och barn. Arenan öppnar klockan 10.00 och vi kommer att vara i pingislokalens övre del där vi alltid tränar, delat med pingisen. Under dagen visar vi upp hur och vad vi tränar. Därför ser vi till att komma igång med våra olika delar av Taekwon-Do under förberedelsepassen för att kunna visa upp det under invigningen.

Mer information om invigningen kommer under vecka 34.

Vi kommer att ha öppet för nybörjare under vecka 35-37. Nytt för terminen är att alla som ska prova på eller börja träna ska ha anmält sig på klubbens hemsida på fliken ”Börja träna”.

Du som redan tränar och ska fortsätta behöver gå in på denna sida för att fylla i ett nytt formulär med uppdaterad information. ”Klicka här”. Gör det gärna innan den 20/8.

Varmt välkomna allihopa!