Gradering och avslutning

Hej alla

Nu närmar det sig avslut av denna termin.

Men först gradering.

Kids gradering är onsdagen den 29/5 klockan 17.00-18.00

Barn o ungdom gruppens gradering kommer vara på onsdag den 29/5 klockan 18.00. Sluttiden kommer vara senare än vanligt. Så räkna inte med att sluta 19.20.

Vuxengruppen kan komma och köra egenträning från 19.30.

Vuxengradering kommer att vara den 3/6. Graderingen börjar klockan 18.00 tills vi är klara. Det finns möjlighet för förträning från 17.00-18.00.

Kids och Barn-träningarna är inställda.

För alla om gradering. Alla som vill gradera sig på måste intresse anmäla sig antigen via länk eller på träning till KG. Kan man inte på de utsatta datumet så ska det meddelas. Anmälan måste en vecka före graderings dag. Efter intresse anmälan så kommer du meddelas om du är godkänd för gradering. Intresseanmälan

Kids: Behöver bara vara på så många pass de kan tills graderingen.

Barn o Ungdom: Behöver först göra de fysiska kraven innan gradering. De är ändrade från förra terminen. Men inte mängden på övningarna. Tillfellen att göra testen är 8/5, 13/5 och 15/5. Graderingskraven hämtar ni på våran hemsida.

Man kommer också göra ett teori test under graderingen. Teorin man ska kunna är i samma dokument som fysiska. Man kan också öva på teorin man ska kunna på våran hemsida.

Till sist ska man vara på så många pass man kan innan graderingen.

Vuxna: Samma som barn o ungdom. Man ska göra fysiskt test. Tillfällena är 8/5, 13/5 och 15/5. Ni har också teori test. Test och övningar finns på hemsidan. Graderingskrav. Övnings prov.

Åskådare: Alla är välkomna att titta men så länge de kan vara still och tysta.

Avslutning: Avslutning kommer att ske den 5/6 klockan 18.00-20.00. Det är ingen vanlig träning så ta inte med dobok. Om det är bra väder kommer vi vara på Nösnässtranden vid Macdonalds men vi kommer att träffas vid entrén till Stenungsunds Arena klockan 18.00. Om det är dåligt väder så är vi i hallen. Kom till Arenan så får ni reda på där om det är bra eller dåligt väder. Sluttid är ca 20.00 men är vi ett gäng som vill vara kvar så går det såklart. Om vi är ute så kommer vi att bjuda på korv med bröd även kalkon korv och vegetariska korvar kommer att finns. Andra allergier eller krav får man ta hand om själv. Vi kommer också bjuda på lite läsk och vatten. Man kan också ta med sig eget att dricka. Vi kommer även bjuda på lite gott.

Om vi är inne så blir det nog bara lite gott.

Start nästa termin: Starten kommer på klubbens hemsida www.taekwon-do.com håll även koll efter förändringar under sommaren.