Nu kör vi igen 20/4

Hej på er alla.

Nu kör vi igen med start mån 20:e april.
Vädret är bättre och solen strålar mer, så vi kommer ta upp träningen igen, med så mycket utomhusträning som det går. Dock måste man vara beredd på vissa pass inomhus.

All träning inne som ute kommer ha minimal fysisk kontakt, men har ni minsta lilla symptom av förkylning, tex. halsont, nästäppa, hosta – stanna hemma.
Vi möts upp utanför pingissalen, så tar vi oss tillsammans vidare därifrån. Ombyte i omklädningsrummen är inte tillåtna, så alla måste vara klara när de kommer. Håll koll på laget.se vilken form av träning det blir den dagen.
Föräldrar – ni ombeds lämna av era barn vid träningen och hämta upp dem först när de är klara.
Obs! Detta gäller inte föräldrar till kids-gruppen där det är ett krav att ni är med. Ni välkomnas istället delta i träningen. =)

Klädsel: Utomhus träning får inte ske i Dobok om inte träningens instruktör meddelar om det.
Kläder för utomhusträning är långbyxor och valfri överdel beroende på hur mycket man fryser, samt skor.
Det finns en klubbtränings-overall man kan köpa på Team Sportia på Stenungs Torg. Säg bara till i butiken att ni vill kolla på träningsoverall för Taekwon-Do.

Framöver: Vi har en förhoppning om att kunna förlänga säsongen tom v.25. Mer info om så är möjligt meddelas när vi vet om det går. Det kommer dock inte bli någon gemensam avslutning.
Graderingarna är i dagsläget inplanerade till den 8:e juni för barn och 10:e juni för vuxna och sker efter avstämning med Master Niklas.

Teknikdag: Vi har planerat in en teknikdag lör 16:e maj med inriktning på graderingsträning. Mer info om detta och tider för respektive grad kommer senare, men planera in dagen i kalendern.

För vidare info om träningar, upplägg mm – ha koll på laget.se

Vi ses på måndag!! =D