Terminsstart

Nu kör träningen igång – 24:e augusti startar terminen!

Träningen i sig kommer ske med vissa begränsningar, så som sparring med lånade skydd, men annars kommer vi försöka täcka hela träningscirkeln efter bästa förmåga. Alla redskap desinficeras noga efter användning och vi har vidtagit flera åtgärder för att minimera smittspridning.

Vi har ingen provträning, utan träningen är endast avsedd för medlemmar, vilket innebär att betalningen skall vara ordnad senast en vecka efter första passet. Nya elever måste anmäla sig vi länken och betala fakturan innan man får delta på träningen. Vi har begränsat antal platser. ANMÄLAN.

 

– För fortsättande medlemmar och vill köpa träningsdräkt eller annan utrustning så tryck på länken

Beställ utrustning

 

– Om ni redan nu vet att ni inte kommer delta på denna terminens träningar, så var snäll och tryck på länken för avanmälan. AVANMÄLAN

Träningen är endast för aktiva medlemmar. Det innebär att inga föräldrar/åskådare får vara inne i salen, utan barnen lämnas/hämtas vid dörren in till träningslokalen.
Föräldrar till kids uppmanas hålla sig utanför med avstånd till varandra. Föräldrar till barn i 5-6 års åldern får vistas inne i hallen.

Det är mycket viktigt att hålla god handhygien. Vi kommer att ha handsprit och rengöring för utrustning.

Vi kommer ha nolltolerans mot symtom, vilket innebär att man håller sig helt borta vid minsta symtom (och två dagar efter att symtomen helt försvunnit).
Det finns flera anledningar. Även om man har rethosta, så är det tex omöjligt att veta att det inte kan bero på en infektion. Många känner oro nu och det kommer inte att kännas tryggt om det är folk på träningen som hostar och snörvlar. Det finns tyvärr också de som tänker ”men hen hostade ju, då gör det ju inget att jag också gör det”.

 

Mer information hittar du på vår hemsida www.taekwon-do.com